„Să stăm bine, sa stăm cu frica, să luăm aminte!”

Proorocia Cuviosului Kuksa al Odesei

Schiegumenul Kuksa al Odesei (1875-1964) a fost canonizat in 1994. “Nu peste mult timp va avea loc Sinodul Ecumenic, numit “sfant”. Insa acest Sinod nu va fi cel de-al optulea, fiind o adunatura de necredinciosi. In cadrul lui toate credintele se vor uni in una. Posturile vor fi anulate, calugaria anulata, calugarilor si episcopilor li se va permite sa se casatoreasca, iar preotilor, sa se recasatoreasca. Noi insa nu trebuie sa acceptam aceste schimbari. Stilul nou va fi introdus in toata Biserica Universala.

Comentariu Marius Asimini:

Noi românii ortodocşi,cât mai putem suferi şi vedea hula şi jignirile aduse Mântuitorului,de la înfăptuirea acestui sinod din Creta,unde se continuă ca ierarhii semnatari,care mai rău au ajuns nişte „torționari”,să încalce,suprime şi să terfelească numele lui Hristos,prin al lor comportament.Mărturisirea credinței constă în luarea unei atitudini hotarâte şi pozitive,de a tăia răul de la rădăcină imediat ce ai aflat de el.Dacă noi continuăm cu această atitudine”nepăsătoate”,vom fi lepădați de Hristos în fața Tatălui Ceresc,ca nişte nevrednici care nu s-au împotrivit cu convingerea Sfinților Părinți,care si au dat viața şi sângele pentru această țară drept ortodoxă.

Oare nu trebuie să luăm exemplu Sfinților Părinți care au mustrat şi au tăiat ereziile de la rădăcină,mustrând pe aceşti ierarhi semntari care au semnat primirea ereziilor în sânul Bisericii Ortodoxe.

Ce părtăşie mai pot avea cu Hristos şi cu Sfintele Taine,dacă au ales să se lepede de adevărul ortodox,care a fost apărat de Sfinții Părinți prin jerfirea scump sângelui lor şi s-au împotrivit mărturisind credința adevărat ortodoxă,chiar dacă au îndurat torturi,prigoniri sau învinuiri nedrepte.

Dacă nu luăm aminte şi nu ne împotrivim acestui „flagel”primit în sânul Bisericii de aceşti ierarhi trădători de credință şi de neam,va veni urgia lui Dumnezeu peste noi(războie,cutremure,foamete,ciumă.)

Nu vă lăsați înşelați de aparențe,situația este gravă,trăim vremurile apostaziei,noi ca adevărați ortodocşi români,trebuie să luăm atitudine,să ne împotrivim cu fermitate şi convingere,neparticipând la slujbele unde se pomenesc aceşti ierarhi semnatari din Creta,astfel arătând că nu facem părtăşie cu erezia lor,nu se poate altfel,situația este foarte gravă,ori suntem cu Hristos,ori cu Mamona,alegerea vă aparține.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s